środa, 17 lutego 2016

Jdeš někam a chceš při jednom si vydělat a vzít někomu zásilku ? Přidejte svou e-mailovou adresu do databáze


Program je zaměřen prakticky na každého z nás. Chcete-li rychle poslat zásilku přez kurýra? Jste na správné adrese. Jdeš někam a chceš při jednom si vydělat a vzít někomu zásilku ? Přidejte svou e-mailovou adresu do databáze - Dopravce - a vydělávejte ode dneška. Bez ohledu na to, zda budeš cestovat pěšky, na kole, autem, lodí nebo letadlem. Je důležité, abyste doručili zásilku . Každý dopravce je podroben zkoumání zda splňuje bezpečnostní požadavky našeho programu. Každá transakce je pojištěna. Potřebujete něco na zítřek dodat například do Londýna nebo Varšavy? Obrať se na nás. My najdeme dopravce, který je k dispozici na trase. Vítejte v programu dopravce. Budete cestovat hodně? Máte místo ve svém zavazadle? Zaplať si polovinu jízdného tím, že vemeš kuriérskou zásilku. Každý dopravce je podroben zkoumání zda splňuje bezpečnostní požadavky našeho programu. Každá transakce je pojištěna. Předpokládejme, že každý týden jste na cestách mezi Varšavou a Berlínem. Přičemž za jednu zásilku na této trase si můžete vydělat až 250 PLN od dodání. Pamatujte si,že to ty určuješ místo dodání. Bez ohledu na to, zda budeš cestovat pěšky, na kole, autem, lodí nebo letadlem. Je důležité, abyste doručili zásilku. Začněte vydělávat peníze z vašeho výletu. Máte-li zájem, prosím vyplňte formulář a pošlete nám ho. Přidejte svou e-mailovou adresu do databázi. E-mail: shop@cosmopolitus.eu. 


PROGRAM RYCHLE DODÁNÍ

Potřebujete rychle doručit zásilku na adresu, letiště, nádraží nebo kdekoliv ? Dopravce vyzvedne zásilku a dodá na uvedenou adresu. Díky dlouholeté práce v obchodě mezinárodní logistiky, můžeme si dovolit nejnižší sazby. Spolupracujeme s advokátní kanceláří - Strzelec . Chceš poslat nebo přijmout zahraniční zásilku ? Ozvěte se. Dejte nám tip! Díky používáním našich stránek nemusíte provádět mezinárodní převody peněz nebo mezinárodní zásilky. Kontaktujte ses námi a dozvíte si více. E-mail:shop@cosmopolitus.eu.

PROGRAM "DOPRAVCE"

Vítejte v programu Dopravce. Budete cestovat hodně? Máte místo ve svém zavazadle? Zaplať si polovinu jízdného tím, že vemeš kuriérskou zásilku. Každý dopravce je podroben zkoumání zda splňuje bezpečnostní požadavky našeho programu. Každá transakce je pojištěna. Předpokládejme, že každý týden jste na cestách mezi Varšavou a Berlínem. Přičemž za jednu zásilku na této trase si můžete vydělat až 250 PLN od dodání. Pamatujte si,že to ty určuješ místo dodání. Bez ohledu na to, zda budeš cestovat pěšky, na kole, autem, lodí nebo letadlem. Je důležité, abyste doručili zásilku. Začněte vydělávat peníze z vašeho výletu. Máte-li zájem, prosím vyplňte formulář a pošlete nám ho. Přidejte svou e-mailovou adresu do databázi. E-mail:shop@cosmopolitus.eu.

ZAHRANIČNÍ NÁKUPY

Nakupujte u Allegro.pl(portál s nejvetši nabidkou akcí ve Stredni Evrope!), www.ebay.pl nebo v jiném polském internetovém obchode. My se postaráme o dodání zboží. Cena služby-POUZE 99KC! Už nemusíte jezdit do Polska nakupovat, nakupujte po internetu z domova. Napíšete nám císlo aukce, která Vás zajímá nebo adresu zboží z nejakého internetového obchodu (vyplni formular). Cizinci vetšinou nemohou nakupovat na www.allegro.pl nebo www.ebay.pl Lévne dámské boty , autodíly E-mail:shop@cosmopolitus.eu.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz